Skriv ut sida | Close Window

Lejonkungen 3 - Hakuna Matata

Utskriven från: Magic Movies
Kategori: Filmer
Forumnamn: Uppföljare
Forum beskrivning: Disneys uppföljare av Disneyklassiker. Bernard & Bianca i Australien räknas INTE hit.
URL: http://www.magicmovies.se/disneyssion/forum_posts.asp?TID=564
Utskriftsdatum: 26-oktober-2020 vid 07:47
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Tråd: Lejonkungen 3 - Hakuna Matata
Postad av: 101dalmatiner
Ämne: Lejonkungen 3 - Hakuna Matata
Postningsdatum: 19-mars-2006 vid 11:51

Såg Lejonkungen 3 för första gången i morse, runt 8. Jag kan säga att den var inte som jag hade tänkt mig (vilket är positivt alltså), jag har alltid föreställt mig ett långfilmslångt avsnitt av Timon och Pumbaa som riktigt skulle slakta mästerverket Lejonkungen med att oavbrutet göra narr av den, som tur är var det ju inte riktigt så illa. Men jag vägrar köpa den här historien som något seriöst i alla fall, det får inte vara Timon och Pumbaa som fick alla djuren att ramla i "snart är det jag som är kung" t.ex, eller att det var de som fällde Simba och Nala så att de tummlar ner för krönet i "Känn en doft av kärleken" m.m

Det enda jag gillar och accepterar som seriöst och faktiskt respektfullt till första filmen är hur Timon lämmnar kolonien och hur han träffar Pumbaa och partiet där Simba växer upp i djungeln med dem. De två delarna var faktisk riktigt bra och de kan jag se som att det skulle kunna ha hänt i samma "universum" som Lejonkungen och Lejonkungen II (även om den är ganska gräslig är den ändå "seriös" jämfört med Lejonkungen 3). Så jag väljer att bara ta de två delarna av filmen på allvar. Resten kan man när jag tänker efter klassa som ett långt avsnitt av Timon och Pumbaa, som jag för övrigt tycker är en kanonkul serie, bara den håller sig på sin kant så att säga, och inte smutsar ner Lejonkungen.

Lejonkungen 3 får 2 av 5, bättre än tvåan men på sätt och vis inte, tvåan var som sagt lite mer seriös.-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in WonderlandSvar:
Postad av: nina
Postningsdatum: 22-mars-2006 vid 17:41
jag håller verkligen med inte bara lejon kungen utan alla uppföljare brukar bli sämre coh sämre. Jag vet inte varför disney gör så många uppföljare och speciellt inte tre. det är för mycket bara. Det går inte att göra något bra på tredje filmen.


Postad av: 101dalmatiner
Postningsdatum: 22-mars-2006 vid 19:00
Nja, jag hade (inte för att skryta) kunnat få till något riktigt lyckat med Lejonkungen 3, orkar inte skriva alla detaljer nu men gärna någon annan gång.

-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in Wonderland


Postad av: nina
Postningsdatum: 29-mars-2006 vid 18:29
jo visst kanske det men filmer brukar bli sämre och sämre i alla fall när det gäller disney


Postad av: foke
Postningsdatum: 29-mars-2006 vid 23:31
Lejonkungen 2 är den sämsta dynga jag någonsin sätt, medan 3an är en "uppföljade" Disney ofattbart nog lyckats med. Nu var det länge sen jag såg den så jag minns inga detaljer men att Timon och Pumbaa var med och påverkade fler händelser än vad man först trodde (som t.ex. fick djuren att ramla) gör ju bara saken lustigare.


Postad av: 101dalmatiner
Postningsdatum: 30-mars-2006 vid 10:03
Lustigare? Jag vet inte det jag, det gör orginalfilmen mindre seriös när man tänker på hur det "egentligen" hände. Nej så är det bara inte, inte i den Lejokungen jag har älskat i alla dessa år. Lejonkungen 3 ser jag som lyckad underhållning snarare än något att ta till sig förutom de två delarna jag nämnt ovan.
Hade jag gjort den här filmen skulle jag ha gjort inledningen som den ser ut nu, tagit bort karaktären Morbror Max, lagt till Timons pappa i stället, förlängt hela delen i Timons kolloni, tagit bort hyenorna och bytt ut de mot något annat rovdjur (de bor ju på elefantkyrkogården och varför skulle just de TRE hyenorna jaga JUST där?). Sen skulle jag helt klart ta bort delen när Timon möter Rafiki (I första filmen var det ju öppenbart att de aldrig hade träffats, "vad är det som pågår här, vem är apan?") jag skulle  behålla hur han och Pumbaa träffades och hur de försöker hitta ett nytt hem åt Timon. Jag skulle ändra det att de kommer till Lejonklippan samma dag som ceremonin hålls, de ska hitta sitt hem i djungeln långt innan de hittar Simba, inte någon dag innan! De har ju vart bundis hur länge som helst i första filmen och nu har de precis lärt känna varandra. Sen skulle jag som sagt behålla den underbara delen som kompletterar Simbas uppväxt i djungeln, ta bort allt sånt som att Timon och Pumbaa försöker sabba för Simba och Nala och ändra så att Timon ger sig av samtidigt som Pumbaa och Nala, det är ju för fasen i seriens anda att springa ikapp någon genom Sahara på någon minut! Sen skulle jag ändra  den förfärligt fåniga delen där Timon och Pumbaa är fast mot väggen av hyenorna och hans morsa och farbror Max (som jag som sagt redan raderat ur universum) underminerar (!) marken så att hyenorna rasar ner. Hans mamma ska under inga omständigheter komma dit (det tog mycket av den lilla kännslan filmen hade). Man kunde fokuserat på hur Timon och Pumbaa lurar iväg andra Hyenor med huladans och sedan blir de hyenorna annfallna av lejonen, eller nåt. Ja, det finns massa andra detaljer jag skulle ändra på men det här är grunden och det här inlägget är redan för långt.


-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in Wonderland


Postad av: nina
Postningsdatum: 30-mars-2006 vid 17:31
det låter som du vet vad du vill göra och det låter faktiskt väldigt bra


Postad av: 101dalmatiner
Postningsdatum: 30-mars-2006 vid 18:11
Tack så mycket, jag uppdaterade inlägget då jag upptäckte en del fel och lade till lite fler idéer. Jag hade mycket bråttom när jag skrev det förut.

-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in Wonderland


Postad av: nina
Postningsdatum: 31-mars-2006 vid 14:56
okej det var verkligen bra idéer


Postad av: Zenit
Postningsdatum: 05-april-2006 vid 14:35
disney skulle ha haft stor nytta av dina idéer, de hade gjort filmen bättre, den är kul att titta på men smutsar ner 1an lite för mycket
 


Postad av: 101dalmatiner
Postningsdatum: 05-april-2006 vid 17:39
Tack så mycket och väl talat. Visst var den ganska kul, men när manusförfattarna snubblar över sådana pinsamma missar som jag nämnt ovan går det för långt och ja, den smutsar ner LK lite väl mycket. 

-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in Wonderland


Postad av: ViZiOn
Postningsdatum: 04-juni-2006 vid 20:39
I 3an spelas ju låten "mitt i djungeln" alltså den svenska versionen av "the lion sleeps tonight" vill gärna ha tag i den... den kanske heter nått annat? det är den låten som går såhär typ: "mitt i djungeln i stora djungeln, där sover lejonen, mitt i natten i stora djungeln där sover lejonen... gonatt min älskling, nu sover lejonen.... min lilla älskling sov gott min lilla älskling..

nån som vet vart jag kan få tag i den? eller titeln och artist?
Postad av: Silver
Postningsdatum: 05-juni-2006 vid 11:51

101dalmatiner, det jag håller med mest om är det faktum att Timon och Pumba kändes väldigt bundis i första filmen när de stöter på Simba första gången, men att de i trean nyligen mötts. Vilken tabbe!-------------

::Meg: I'm a big tough girl. I tie my own sandals and everything::


Postad av: Saga
Postningsdatum: 21-juni-2006 vid 21:32
den här filmen har väl sina brister men den är skön iaf var ett tag sen jag såg den så jag kan inte säga så mkt mer om den just nu förrutom att jag diggar den, vet inte om den är bättre än 2 för det var ett tag sen jag såg den oxå såConfused

-------------
Love will be your guide


Postad av: Brownie
Postningsdatum: 23-juni-2006 vid 12:23
Vissa säger att Lejonkungen 3 är den bästa uppföljaren, jag förstår inte riktigt varför! Jag menar, i mina ögon, var det bara som om dom gjort en parodi på Lejonkungen 1 eller nåt.
Jag skulle nog egentligen tyckt om den lite bättre om den hade hetat typ "Timon och Pumbaa, the movie" eller nåt! Men Lejonkungen 3? Jag tål den inte...

-------------
Hej hopp


Postad av: 101dalmatiner
Postningsdatum: 23-juni-2006 vid 14:28
Bingo! Timon och Pumbaa: the movie. Jag har sagt det förr. Det är ingen uppföljare, det är ingen prequel, det är en parodi på ett mästerverk.

-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in Wonderland


Postad av: Saga
Postningsdatum: 02-november-2006 vid 11:44
Ja Timon & Pumba : the movie inte dåligt Big%20smile men om jag inte minns helt fel nu så kallas väl denna film oxå för typ Lejonkungen1½ eller nått sånt ...nån som vet ?!
 
tittar just  på denna film just nu för övrigt  Wink


-------------
Love will be your guide


Postad av: 101dalmatiner
Postningsdatum: 02-november-2006 vid 12:20
Jo, den amerikanska titeln är The Lion King: 1 ½.

-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in Wonderland


Postad av: Saga
Postningsdatum: 02-november-2006 vid 18:08

Bra då var jag inte ute och cyklade då =) men varför heter den inte så på svenska då , jag menar en direktöversättning är väl inget      problem=/                                                                                                                                                                     -------------
Love will be your guide


Postad av: Mendez
Postningsdatum: 03-november-2006 vid 01:33
Jag undrar samma som http://www.magicmovies.se/disneyssion/member_profile.asp?PF=565&FID=3" rel="no follow - ViZiOn . I 3:an är det en kvinnlig röst som sjunger den låten.
 
Jag håller med om nästan allting som http://www.magicmovies.se/disneyssion/member_profile.asp?PF=432&FID=3" rel="no follow - 101dalmatiner  skrev. 


Postad av: tokar86a
Postningsdatum: 05-november-2006 vid 14:41
undra om de kommer att gör ytligare en ny uppföljare någon gång iframtiden?

-------------
Jag tror inte att det är riverdanse-truppen på turne

Administrator på Pokemon.se/forum


Postad av: 101dalmatiner
Postningsdatum: 05-november-2006 vid 15:06

Hoppas de inte nöter sönder LK ytterligare, jag kommer inte kunna låta bli att kolla på en eventuell fyra så därför kommer jag naturligtvis bli grymt besviken och precis som LK 3 så kommer bilden av mästerverket att förändras ytterligare i mina ögon och det får bara inte hända.-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in Wonderland


Postad av: Roe-
Postningsdatum: 05-november-2006 vid 19:05
jo, allt som 101damatiner säger är väldigt sant.
dock, om man låter bli att tänka på att det har något att göra med originalfilmen så är trean komisk, i samma anda som Timon och Pumbas serie fast enligt mig ett, eller två, snäpp högre i standard.


Postad av: Doris
Postningsdatum: 08-februari-2007 vid 15:05
Jag tycker Lejonkugen 3 är en riktigt bra film.


Postad av: Hjortron
Postningsdatum: 14-februari-2007 vid 18:28
det är en av de bästa uppföljarna tycker jag.  Det kan ibland vara svårt att göra en bra uppföljare till en film som redan från början är så bra, men här lyckas de verkligen! LOL  Men lejonkungen 2 är däremot ganska dålig enligt mitt tycke..


Postad av: 101dalmatiner
Postningsdatum: 22-februari-2007 vid 09:07
Men Lejonkungen 3 borde inte ens heta Lejonkungen 3, eller ens klassas som en uppföljare. Den påstås visa vad som "egentligen" ledde till händelserna i Lejonkungen, men allt är ju bara ologiskt och FEL!!! Kalla den Timon & Pumbaa: The Movie så blir jag nöjd. Den enda delen av filmen jag tog på allvar var ju den som visade mer av hur Simba växer upp i djungeln, det kunde man ta till sig. Det kändes lite som att det kunde vara urklippt från orginalet.

-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in Wonderland


Postad av: Silver
Postningsdatum: 22-februari-2007 vid 10:59
Jag håller med 101 där, det är ju knappast en tredje uppföljare, men å andra sidan är det inte enbart en prequel heller. Är det den här typen av filmer man kallar paralel? Eller tvillingfilm kanske, precis som Clint Eastwoods senaste krigsfilmer, en för varje sida av kriget.

-------------

::Meg: I'm a big tough girl. I tie my own sandals and everything::


Postad av: 101dalmatiner
Postningsdatum: 22-februari-2007 vid 17:32
Jag vet inte silver. Det är lite "midquel" men mest av allt en ganska hånfull repris.

-------------
"You've got a very important date."
-
Tim Burton's Alice in Wonderland


Postad av: Gurra
Postningsdatum: 07-augusti-2007 vid 12:30
Lejonkungen 3 är ju skit bra, men vet ågt varför den redan hr utgått?

-------------
”Vet du, jag har funnit att det enda sättet att göra de här filmerna på är med animatörer. Det går liksom inte att göra dem med räkenskapsförare och revisor.”
Walt Disney, 1901-1966


Postad av: Pauliinaa__
Postningsdatum: 12-september-2007 vid 02:46
Postad av ViZiOn ViZiOn skrev:

I 3an spelas ju låten "mitt i djungeln" alltså den svenska versionen av "the lion sleeps tonight" vill gärna ha tag i den... den kanske heter nått annat? det är den låten som går såhär typ: "mitt i djungeln i stora djungeln, där sover lejonen, mitt i natten i stora djungeln där sover lejonen... gonatt min älskling, nu sover lejonen.... min lilla älskling sov gott min lilla älskling..

nån som vet vart jag kan få tag i den? eller titeln och artist?


 
Ja samma här.  Låten i  lejonkungen 3. När Timon & Pumba sover och simba måste upp hela tiden är helt underbar. Jag vill också verkligen ha den.
 
Och vore jättesnällt om någon vet vem som sjunger eller vad låten heter:)


Postad av: disney_girl
Postningsdatum: 06-mars-2008 vid 18:11
Jag tycker att Lejonkungen 3 är jättebra. Men den förstör ettan lite. Det är en del roliga repliker med också. Te.x Han har ju klänning. (Hehe) Sången då Simba vaknar hela tiden i djungeln heter The Lion Sleeps Tonight. Och är med på en cd skiva som heter The Rythm Of The Pride Lands. Jag har den skivan.


Postad av: disney_girl
Postningsdatum: 17-juli-2009 vid 16:31
Nån som vet vad sången under snigeltävlingen heter ? Den som är när Simba och Tiomon äter sniglar.

-------------


Postad av: Adrina
Postningsdatum: 17-juli-2009 vid 16:57
Nu vad det ett tag sedan jag så filmen men är det inte Ledmotivet till Den Gode, den onde, den fule av Ennio Morricone.

-------------
"What are you doing Michael Eisner? Listen, if you lose Miramax all you are going to have left IS basically a Muppet and a water slide’!"

- Robin Williams -


Postad av: Guybrush_Threepwood
Postningsdatum: 01-maj-2011 vid 21:00
"Lejonkungen 3".... Ja vad ska man säga? Om "Simbas Skatt" är den mindre uppskattade brodern så skulle jag kalla "Lejonkungen 3" för den där kusinen som lyckas pricka in varje släktträff när han i själva verket är den siste man hoppas ska dyka upp. Nu kanske jag är lite väl hård. Den hittills enda (och med stor sannolikhet sista) gången jag såg filmen så var jag inställd på att det skulle vara något av en Timon & Pumbaa-parodi på den älskade klassikern så jag var redo att ta den med en klackspark och sedan glömma bort den. Med tanke på att jag är ett stort fan av Timon & Pumbaas egen TV-serie så hade jag inte någonting emot idén om en Timon & Pumbaa-film. Problemet är att filmen själv inte riktigt vet vad den är, den står liksom med en fot i TV-serien och en i en balja med någonting som skulle kunnat pusslas ihop till en bra och något seriös film, slutresultatet blir ojämnt. Och om man ser på filmen ur dubbningsynpunkt känns det jättemärkligt att de plockade tillbaka Jan Rippe som Pumbaa och ersatte Peter Rangmar med After Shave-kamraten Per Fritzell, som jag vill minnas imiterade Rangmars röst riktigt bra. Varför gjorde de inte det här till "Simbas Skatt" istället!? Öjebo och Maniette hade passat bättre i den här filmen som mer lutade åt TV-serien. Kanske bara jag som reagerade på det här. Okej, jag fattar att idén var väl att få "Lejonkungen 3" att verka vara mer i synk med orginalfilmen, men det känns som sagt mest ojämnt och spretigt.
 
Det finns (som nämnts tidigare i tråden) partier av filmen som faktiskt är bra. Jag tycker det "förlängda" partiet om Simbas uppväxt i Timon och Pumbaas vård är helt bedårande och det går inte att komma ifrån (om man är ett T&P-fan) att charmas av de två mupparna.

Men jag tycker att den här filmen borde ha varit två helt olika, separata projekt. En såkallad "Timon & Pumbaa The Movie" helt i seriens anarkistiska Looney Tunes-aktiga anda kunde ha släppts direkt på video kring 2000. Och en riktig "Lejonkungen 3" (bättre och mer välskriven än "Simbas Skatt") skulle ha haft biopremiär sommaren 2004 för att fira tio-årsjubileumet. Nu blev det halvdant med alltihop istället. Disney lyckades till och med sjabbla bort ett utmärkt tillfälle att hylla mästerverkets tio år, genom att släppa (den för övrigt utmärkta) dvd-utgåvan ett år för tidigt! Så halvhjärtat! Varför stressa, har man väntat så länge kunde de väl vänta ett år till och pusha hypen ytterligare??? Nej, respektlöshet på många nivåer.

Hrmh... Hur som helst. Jag tyckte att "Lejonkungen 3" var en hyfsat underhållande film när jag såg den på Disney Channel 2006. Om man tar den med en nypa salt och inte stannar upp och analyserar den och låtsas att den heter någonting annat än "Lejonkungen 3" så är den inte helt tokig. Men jag lär som sagt inte se om den i första taget. Jag väntar hellre på en äkta "Lejonkungen 3" som kan stå sig mot orginalet, för ni håller väl med om att serien och vi som älskar "Lejonkungen" förtjänar en bättre sista film än den här?

-------------
Deep in the Caribbean...


Postad av: disney_girl
Postningsdatum: 20-mars-2015 vid 18:54
En annan sak som jag gillar med denna film, är att Timon och Pumba tittar på just Lejonkungen i början. Den delen är också väldigt bra gjord. Hela filmen är mycket bra. Fast den slår inte den första filmen.


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 11-juli-2016 vid 00:02
Såg den här filmen nu ikväll för första gången sedan jag startade tråden för över tio år sedan.
Denna gång på engelska.
Fortfarande en mycket onödig och respektlös film som borde varit två (kanske t.om tre!) separata filmprojekt.
"The Lions Sleep Tonight"-segmentet är fortfarande det enda som är någorlunda bra med filmen.


Postad av: disney_girl
Postningsdatum: 05-februari-2017 vid 20:25
Denna uppföljare, är den som jag gillar titta mest på. Tycker denna är bättre än Simbas Skatt.


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 26-juli-2017 vid 22:41
Såg ikväll "Hakuna Matata" för tredje gången och första med isländskt tal. En fråga som ofta slår mig när jag tänker på den här filmen är; varför finns den?

Varför "hedrade" Disney tioårsjubileumet av sin bästa, mest framgångsrika och älskade film med att ta en rejäl och osande skit över den?
Det är som att ens mormor fyller 90 och man ger henne en hög grävlingsspillning inslaget i dyrt siden och guldpapper.
Varför var det ingen som drog i nöd bromsen och stannade upp och undrade; "vad fan vi håller på med?".

Varför gjorde de inte en riktig tredje film, istället för att spotta på originalet med en tarvlig och motbjudande parodi?

Hur skulle alla hjärndöda fantards reagera om Disney 2023 släpper "Froz3n: Snowball's Chance in Hell" där Olaf och Sven sitter och kollar på "Frozen" och förklarar hur de på olika knasiga sätt hela tiden fanns med i bakgrunden på originalfilmen?
På något sätt misstänker jag att många skulle bli ganska upprörda över en sådan behandling.
Så varför tycker någon att "The Lion King" är förtjänt av det?
Disgusting.


Postad av: OliviaBelle
Postningsdatum: 27-juli-2017 vid 14:42
Instämmer.


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 03-oktober-2017 vid 17:45
Postad av OliviaBelle OliviaBelle skrev:

Instämmer.Fast, trots allt spott och spe, finns det vissa positiva aspekter med filmen.
De är inte många, men de finns.
Den kan vara ok att slökolla på någon gång.

Glömde nämna att den Isländska dubben var helt ok (liksom de två första filmerna).


Postad av: OliviaBelle
Postningsdatum: 03-oktober-2017 vid 18:40
Quick before the hyena come!


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 03-oktober-2017 vid 20:04
Tja, jag tänkte inte direkt på "Digga Tunnah" när jag nämnde positiva aspekter.
Inte dålig, men inte heller en sång jag minns fem minuter efter att jag hört den.


Postad av: TonyTonka
Postningsdatum: 12-februari-2019 vid 18:27
Den här filmen älskade jag som barn, och såg den relativt ofta. Har tänkt se om den inom en snar framtid då jag inte sett den på ett tag nu. ^^

Jag älskade scenerna med Timon & Pumbaa som kollar på filmen. :D


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 12-februari-2019 vid 18:58
Postad av TonyTonka TonyTonka skrev:

Den här filmen älskade jag som barn, och såg den relativt ofta. Har tänkt se om den inom en snar framtid då jag inte sett den på ett tag nu. ^^

Jag älskade scenerna med Timon & Pumbaa som kollar på filmen. :D


Så du ser inget problematiskt med att den här filmen totalt pissar på den bästa animerade filmen i historien?


Postad av: TonyTonka
Postningsdatum: 12-februari-2019 vid 19:02
Postad av 102dalmatiner 102dalmatiner skrev:

Postad av TonyTonka TonyTonka skrev:

Den här filmen älskade jag som barn, och såg den relativt ofta. Har tänkt se om den inom en snar framtid då jag inte sett den på ett tag nu. ^^

Jag älskade scenerna med Timon & Pumbaa som kollar på filmen. :D


Så du ser inget problematiskt med att den här filmen totalt pissar på den bästa animerade filmen i historien?

Om man bara låtsas att den inte är canon så är det inga problem, dessutom såg jag Lejonkungen 3 oftare som barn än Lejonkungen, vilket gör att jag tillsammans med tv-serien Timon & Pumbaa har mer nostalgiska kopplingar till Lejonkungen 3. Nostalgi är en mäktig kraft vettu. ;)

För övrigt kallades ju filmen i ganska många länder för The Lion King ½, den titeln hade kanske passat bättre? ^^


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 12-februari-2019 vid 19:22
Man får vara bra skadad om man inbillar sig att den här stinkbaggen är canon. Tvåan är inte heller det iofs.

Jag vet allt om nostalgi, jag lever för nostalgi, men jag tycker synd om den som växte upp med den här smörjan istället för mästerverket från '94.

Jag vill inte känna nostalgi för detta.


Postad av: kung-triton
Postningsdatum: 12-februari-2019 vid 21:37
Minns att jag tyckte denna var väldigt kul när den kom och skulle nog uppskatta den idag också. Har aldrig sett något problem i att den skulle "pissa på den bästa animerade filmen i historien", men förstår att man kanske kan känna så. Tycker den är skojig och smart på ett originellt sätt som är mer intressant än vad vissa renodlade uppföljare kan vara!


Postad av: TonyTonka
Postningsdatum: 13-februari-2019 vid 09:03
Postad av kung-triton kung-triton skrev:

Minns att jag tyckte denna var väldigt kul när den kom och skulle nog uppskatta den idag också. Har aldrig sett något problem i att den skulle "pissa på den bästa animerade filmen i historien", men förstår att man kanske kan känna så. Tycker den är skojig och smart på ett originellt sätt som är mer intressant än vad vissa renodlade uppföljare kan vara!

Håller helt med! Smile


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 24-februari-2019 vid 09:40
Postad av kung-triton kung-triton skrev:

Minns att jag tyckte denna var väldigt kul när den kom och skulle nog uppskatta den idag också. Har aldrig sett något problem i att den skulle "pissa på den bästa animerade filmen i historien", men förstår att man kanske kan känna så. Tycker den är skojig och smart på ett originellt sätt som är mer intressant än vad vissa renodlade uppföljare kan vara!


Vad du klassar som "smart" säger mer än jag kunde göra om jag så satt och skrev resten av februari.

FART JOKES
Genius!!


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 12-juli-2019 vid 21:00
Såg kring lunch idag denne sunkfilm på norsk!
Trevlig dubb.
Fin animation, bra musik (bakgrundsmusik framförallt) och det söta segmentet med Simba i djungeln är det enda positiva med den.

Men nu är man lite mätt på den här rullen.
Fyra gånger, det känns ska jag säga.
Det får dröja ett bra tag innan jag ser den på danska.

Har även flera gånger lyssnat på någon skum ljudsaga som bygger på filmen när jag kört bil så man kan handlingen rätt väl.Skriv ut sida | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk