Skriv ut sida | Close Window

Disney+

Utskriven från: Magic Movies
Kategori: Övrigt
Forumnamn: Disneyheter
Forum beskrivning: Nyheter från Disneys värld
URL: http://www.magicmovies.se/disneyssion/forum_posts.asp?TID=2184
Utskriftsdatum: 22-april-2021 vid 19:18
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Tråd: Disney+
Postad av: kung-triton
Ämne: Disney+
Postningsdatum: 10-februari-2019 vid 12:15
I år ska Disney släppa sin egen streamingtjänst och även fast de inte gått ut med mycket mer information än så, lär det bli något som konkurerar med Netflix och de andra befintliga tjänsterna. Filmer från Disney Animation, Pixar, Star Wars & Marvel (och tydligen National Geographic)  samlade under en och samma tjänst är ganska svårslaget. Jag undrar om de kommer släppa många av de befintliga filmerna till en början, eller om de kommer släppas efter hand för att hålla tjänsten uppdaterad. Vissa kanske bara finns tillgängliga en viss tid? När man ser tillbaka på hur de släppt sina filmer på DVD är det inte omöjligt att vissa filmer får vänta på sin tur i valvet. Kommer det finnas gamla serier och filmer som inte visats på bio? Vissa filmer kommer antagligen gå direkt till Disney+ och skippa bion helt. Läste dock att de stora filmerna kommer få sin tid på biograferna innan de släppt till streamingtjänsten. Jag hoppas också att de gör något mer än bara matar ut filmerna som de är och kanske släpper bonusmaterial på liknande sätt som jag har för mig iTunes gör? (Exklusivt för tjänsten).

Hittade en lista över serier och filmer som är planerade för Disney+:
 • https://www.cnet.com/news/star-wars-the-clone-wars-season-7-release-date-plot-possible-spoilers/" rel="nofollow - Marvel movies, starting with 2019's https://www.cnet.com/news/captain-marvel-movie-release-date-cast-plot-rumors-brie-larson/" rel="nofollow - Star Wars films, starting with 2019's https://www.cnet.com/news/star-wars-episode-9-director-cast-plot-rumors-theories-leia-lando-are-back/" rel="nofollow - Pixar films, starting with https://www.cnet.com/news/toy-story-4s-ending-is-a-moment-in-history-says-tom-hanks/" rel="nofollow - https://www.cnet.com/news/star-wars-tv-series-for-disneys-streaming-service-may-cost-100m/" rel="nofollow - A Star Wars Rogue One prequel TV series, starring Diego Luna.
 • A https://www.cnet.com/news/tom-hiddleston-officially-returning-as-loki-new-series-on-disney-streaming-service/" rel="nofollow - Possible Marvel series that could star Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), https://variety.com/2018/film/news/loki-scarlet-witch-tv-series-marvel-disney-streaming-service-1202947551/" rel="nofollow - Possible Marvel series that would team up Bucky Barnes (Sebastian Stan) and Sam Wilson aka Falcon (Anthony Mackie), https://www.slashfilm.com/falcon-winter-soldier-tv-series/" rel="nofollow - An animated series based on Pixar's https://www.metacritic.com/movie/monsters-inc" rel="nofollow - A 10-episode series, Diary of a Female President, about a 12-year-old Cuban-American girl.
 • A documentary about Walt Disney Imagineering.
 • A Timmy Failure film directed by https://www.metacritic.com/movie/spotlight" rel="nofollow - A live-action Lady and the Tramp remake.
 • The Sword in the Stone remake.
 • Noelle, a movie starring Anna Kendrick.
 • Togo, a sled dog movie starring Willem Defoe.
 • A Three Men and a Baby remake.
 • The Paper Magician film.
 • A Stargirl film.
 • A High School Musical series.
 • A possible Muppets series.
Är detta början på slutet av fysiska film-releaser? Kommer kvalitén på materialet hålla? Kommer ni skaffa tjänsten? För mig beror det på pris och utbud men det ser ju inte tråkigt ut.Svar:
Postad av: TonyTonka
Postningsdatum: 10-februari-2019 vid 13:12
För mig beror det också på utbud och pris. Om de kommer lägga upp gamla Disneyserier som Långbens galna gäng, Quack Pack, Räddningspatrullen och Darkwing Duck kan jag absolut tänka mig att skaffa tjänsten. ^^


Postad av: OliviaBelle
Postningsdatum: 10-februari-2019 vid 20:44
Har vi inte redan en tråd om detta?


Postad av: kung-triton
Postningsdatum: 10-februari-2019 vid 22:45
Sökte innan jag postade men fick inget resultat??


Postad av: OliviaBelle
Postningsdatum: 11-februari-2019 vid 16:18
Postad av kung-triton kung-triton skrev:

Sökte innan jag postade men fick inget resultat??


Ingen fara! Inte så lätt att hitta kanske, tror hemsidan har problem med sökfunktionen också.
Men här är den: http://magicmovies.se/disneyssion/forum_posts.asp?TID=2162&title=disneys-nya-streaming-tjnst Smile


Postad av: kung-triton
Postningsdatum: 08-mars-2019 vid 12:53
Bob Iger har gått ut med lite information ang. tjänsten!
Framför allt kommer den innebära slutet för "Disneyvalvet" och alla disneyklassiker kommer konstant finnas tillgängliga att se. Kändes nästan nödvändigt för att detta ska lyckas, men kul att det är bekräftat iallafall :) Alla nya filmer verkar dessutom släppas på Disney+ inom ett år efter att de haft premiär på bio.

Källa:  
https://www.macrumors.com/2019/03/08/disney-streaming-platform-to-host-entire-library/?utm_source=osx&utm_medium=push&utm_campaign=ios


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 12-mars-2019 vid 17:16
Filmer från Disney Animation, Pixar, Star Wars & Marvel (och tydligen National Geographic)  samlade under en och samma tjänst är ganska svårslaget. 

Inte direkt.

Alla som är intresserade av Marvels mög äger redan filmerna.

De som gillar Pixar har redan köpt DVD och Blu-ray.
Likaså med Disneys animerade filmer.

Komiskt också att Disney inte ens äger rättigheterna till de BRA "Star Wars"-filmerna.
Utan kan bara visa sina egna skitfilmer. Tror inte ens de har rättigheterna till alla de ens.

Inte för att Netshits är bra, men detta känns ju mest ynkligt.


Postad av: kung-triton
Postningsdatum: 13-mars-2019 vid 10:16
Postad av 102dalmatiner 102dalmatiner skrev:Alla som är intresserade av Marvels mög äger redan filmerna.

De som gillar Pixar har redan köpt DVD och Blu-ray.
Likaså med Disneys animerade filmer.

Jag är intresserad av Marvel-filmer och äger bara någon enstaka på Blu-ray. Jag gillar Pixar & Disneyklassikerna, och trots att jag äger större delen av dem så har jag inte tillgång till min samling där jag bor nu. Plus att jag i princip slutat köpa fysiska filmer så tycker en sån här tjänst låter super. Och det finns bra många människor där ute som gladeligen ser Disneyfilmer men som inte är tillräckligt dedikerade för att faktiskt gå att köpa dem (vet alltså ingen som köper fysiska filmer idag, sad but true).

Det är lustigt med din ton tycker jag, då du får det att framstå som att din åsikt är fakta.
Öppna sinnet en cm till så kommer allt bli lättare :)


Postad av: OliviaBelle
Postningsdatum: 14-mars-2019 vid 20:59
Instämmer med ovan. Älskar många av Marvelfilmerna men äger noll. Samma med Pixar, äger långt ifrån alla. Disney äger jag de flesta på VHS så att ha dom digitalt och restaurerade är underbart.

Disney har rättigheter att sända gamla Star Wars redan. Och tvivlar du på det så kan man garantera att dom har det när Fox-dealen gått igenom.

Dessutom producerar dom nytt Star Wars-relaterat. Både serier och filmer.

Sluta vara en bakåtsträvare 102dalmatiner och håll med om att det här är så bra en streamingservice kan bli. Var inte bitter bara för att du slösat bort en mindre förmögenhet på VHS-kassetter och DVD-skivor.


Postad av: Erikpwbv
Postningsdatum: 24-augusti-2019 vid 16:20
Dom sa på Disney23Expo att det ska komma en ny Phineas och Ferb-film på sidan

Den heter Phineas and Ferb the Movie: Candace against the universe

Och även en ny Monsters Inc-serie som heter Monsters at work

När Disney+ kommer till Sverige så hoppas jag att Djungel-George och Joe Jättegorillan kommer finnas där med Svenskt Tal eftersom den inte finns på DVD av nån konstig anledning

Hoppas också att dom här läggs till på sidan:

Brandy och Herr Morris
Fillmore
Boken om Puh
Mina vänner Tiger och Nalle Puh
Hos Musse
Små Einsteins
Gröna ögon från rymden (1978)
Legenden om Tarzan (alltså tv-serien, inte filmen med Alexander Skarsgård)
Nalle Puh - Vännernas Fest


Postad av: Conan
Postningsdatum: 17-september-2019 vid 22:34
Utan tvekan kommer jag nog att skaffa denna tjänst.
Alla 30 säsonger av The Simpsons (bland mina favoritserier utanför Disney) kommer att streama där exklusivt. Hoppas att det gäller i alla länder (inte bara i USA).
Det finns redan en "free trial" av tjänsten i Nederländerna (ända tills 12/11 då den lanserar på riktigt samma dag som USA och Kanada).


Postad av: Zenon88
Postningsdatum: 07-mars-2020 vid 11:20

Stämmer detta verkligen?
https://flixable.com/disney-plus/genre/series/animation/?min-rating=0&audio=sv&min-year=1920&max-year=2020&order=date&page=1" rel="nofollow - https://flixable.com/disney-plus/genre/series/animation/?min-...

En jävla massa serier ligger med svensk tal REDAN NU.

Jag frågade flixable på deras fb messenger och dom hävdar även där att de är korrekt info, fråga dock om vad dom har för källa, om de läses ut från något konto dom har, de svara dom "lita på oss" har också skrivit till disney på deras svenska fb sida på messenger och frågat, fick svar att dom skall kolla upp och återkomma, har också mailat disney engelska help mailen och inväntar svar.
Frågan är hur de blir nu i 24e mars när tjänsten släpps i flera länder, om dom tar bort spärren om att man måste ha ett engelskt bankkort / ish för att kunna regga tjänsten.

Någon kanske orkar följa guide och prova disney plus nu och bekräfta?

https://m3.idg.se/2.1022/1.727631/disney-plus-sverige-streama-vpn" rel="nofollow - https://m3.idg.se/2.1022/1.727631/disney-plus-sverige-streama...
https://vpnportalen.se/se-disney-plus-i-sverige" rel="nofollow - https://vpnportalen.se/se-disney-plus-i-sverige
https://vpnbasen.se/disneyplus-sverige/?fbclid=IwAR0NuZ8hGOpKqtCC1lwVSrnYskWIxCUAE8EcdjhqxFB282t-ESbLeIJx2y0" rel="nofollow - https://vpnbasen.se/disneyplus-sverige/?fbclid=IwAR0NuZ8hGOpK...

Jag hittade ett avsnitt av : Chip.n.Dale.Rescue.Rangers.S01E01 i 720p på nätet som var direkt från Disney+ orört,
de var verkligen riktig 720p HD bild, fy fan va najs att Disney faktiskt lagt ner tid på att ordna upp detta till dom klassiska serierna Bådar gott för framtiden nu
Hoppas det spåret rullar vidare även till svenska marknaden, men tippar på att de blir samma kvalité!Postad av: Cherokee
Postningsdatum: 12-september-2020 vid 13:34
Vem vid sina sinnens fulla bruk skulle frivilligt betala för detta!? Disney är ett skämt numera och förtjänar inga pengar.Skriv ut sida | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk