Skriv ut sida | Close Window

Pirates of the Caribbean: The Animated Movie

Utskriven från: Magic Movies
Kategori: Filmer
Forumnamn: Animerade filmer
Forum beskrivning: Disneyklassiker, Uppföljare, Nalle Puh, Pixar m.m.
URL: http://www.magicmovies.se/disneyssion/forum_posts.asp?TID=1875
Utskriftsdatum: 15-juli-2020 vid 10:03
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Tråd: Pirates of the Caribbean: The Animated Movie
Postad av: Patch
Ämne: Pirates of the Caribbean: The Animated Movie
Postningsdatum: 10-mars-2013 vid 16:55
Hur tror ni en animerad POTC skulle fungera? Det första man kanske bör fråga sig är väl HUR den skulle vara animerad och i vilken stil.

Tre alternativ jag skulle tycka vore spännande:

En motion/performance-film i samma stil som The Adventures of Tintin. Även den ska använda sig av lätt karikatyriska karaktärsdrag snarare än fotorealism som vi alla vet ligger minst tio år in i framtiden innan det är en realistisk möjlighet.

En datoranimerad film gjord i samma stil som Tangled. Jag satt flera gånger i biosalongen och tänkte, wow! Det här skulle vara ett ascoolt sätt att göra en animerad Pirates på!

En mer traditionellt animerad Disney-film. Man behöver ju inte gå längre än till Treasure Planet för att göra sig en ungefärlig föreställning om hur den kunde se ut. Mindre CGI än TP skulle den dock ha.

Så vad tror folk? Fler idéer eller synpunkter på mina?Svar:
Postad av: Jigsaw
Postningsdatum: 10-mars-2014 vid 08:52
Hmm, efter att ha sett Frozen blev jag ju inte mindre övertygad om hur snygg en CGI-film i 3D skulle kunna bli. Den innehöll ju också flera fartyg! Men det lutar nog åt att motion/performance är vad jag skulle välja om bara ett alternativ gavs. Och att regissören skulle heta Peter Jackson är ju inget man ens behöver diskutera. Kolla bara på de fantastiskt underhållande Hobbit-filmerna så fattar ni hur klockrena actionscenerna skulle bli! De skulle nog rivalisera de i Dead Man's Chest och det säger ju något.


Postad av: Guybrush.Threepwood
Postningsdatum: 10-mars-2015 vid 16:16
Motion/Performance, absolut. Men jag fattar inte riktigt hur Disney kunnat låta flera klockrena möjligheter (till att tjäna miljoner) gå förbi. 
De skulle ju kunnat/borde ha gett "Pirates of the Caribbean" "Star Wars"-behandlingen (som franchisen fick innan Disney blev ägare) och göra en snygg men förhållandevis billig CGI-animerad biofilm (Clone Wars) som sedan följs av en ungefär lika snygg och väldigt välskriven och underhållande tv-serie!

Det hade varit awesome. Filmen skulle kunnat ta vid ganska precis efter "On Stranger Tides" och sluta med att Jack och Gibbs lyckas få The Black Pearl ur flaskan. Sedan skulle serien kunna avhandla de övriga flaskorna samt andra äventyr. Episoderna skulle vara knutna till varandra på samma sätt som t.ex "Pirates of Dark Water".

Oavsett så vill jag ju jättegärna veta vad som händer med Blackbeards troféer, men det känns inte som en tillräckligt bra grund att bygga en handling kring i en film i huvudserien. 
Därför hade det varit mer än klockrent om man hade skapat någonting som fyller mellanrummet som lär uppstå mellan "On Stranger Tides" och "Dead Men Tell No Tales".


Disney fattar tydligen inte vilken enorm potential som finns i ett av deras starkaste varumärken.


-------------


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 10-maj-2016 vid 11:15
Eller om Burton skulle göra sin fjärde stop-motion-film till en del av POTC....
Med tanke på hur läcker Frankenweenie var i 3D, så skulle det vara rätt awesome att se en dockversion i samma stil som utspelar sig i POTC-universumet.


Postad av: freed
Postningsdatum: 15-juli-2016 vid 19:21
Skulle välja en datoranimerad variant, tycker de senaste filmerna har vart underbara, och 3d funkar verkligen nu.


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 20-juli-2016 vid 21:11
Postad av freed freed skrev:

Skulle välja en datoranimerad variant, tycker de senaste filmerna har vart underbara, och 3d funkar verkligen nu.

Rent datoranimerad, typ Pixar, eller motion/performance? Jag lutar ändå åt det sistnämnda. Jag älskar "Secret of The Unicorn" och om tekniken får mogna ytterligare i några år tror jag att en POTC gjord i den andan skulle kunna bli helt häpnadsväckande.

Absolut, alla fyra POTC-filmerna är underbara. Besök gärna någon av deras trådar. Det är så sällan man får diskutera Jack Sparrows fantastiska universum med någon här på forumet nuförtiden.


Postad av: Claude Frollo
Postningsdatum: 09-augusti-2016 vid 12:17
Ifall det de skulle göra något åt animerade hållet så skulle det säkert bli en tv serie om man känner Disney bäst. Skulle då säkert visas på Disney XD.

-------------
"Silence, you old fool. The hunchback and I have unfinished business to attend to. And this time, you will not interfere." Claude Frollo


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 14-augusti-2016 vid 16:12
Postad av Claude Frollo Claude Frollo skrev:

Ifall det de skulle göra något åt animerade hållet så skulle det säkert bli en tv serie om man känner Disney bäst. Skulle då säkert visas på Disney XD.Mjo, det är kanske troligast. Och jag skulle jubla högt av glädje över en "Pirates of the Caribbean: The Animated Series".

Men om vi leker med tanken på en animerad långfilm som tillhör huvudserien (självklart någonting som är på tok för originellt för Disney, men som sagt, vi låtsas lite) hur skulle du vilja att den såg ut?

Vore inte M/P en underbar idé om man sneglar på "Secret of The Unicorn"? Tror annars vi kan vänta på nästa Tintin-film som Jackson själv regisserar för att ännu mer få en bild av hur klockren en POTC gjord i samma stil kunde bli.


Men en traditionellt handtecknad film med en karaktärsdesign som lutar åt en blandning av "The Hunchback of Notre Dame" och "Treasure Planet" vore nog den ultimata animerade POTC-filmen.


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 10-mars-2017 vid 22:30
Såg "Frozen" för tredje gången idag och kunde inte låta bli att återigen fantisera om en POTC animerad i den stilen.
Karaktärsdesignen skulle dock inte vara i den här generiska, runda, skinande blankpolerade andan utan en klart mer grovkornig och mer slimmad stil.
Lite som "Clone Wars" men mindre kantig.

Undrar om en animerad film (eller serie) någonsin kommer bli verklighet.


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 10-maj-2019 vid 23:01
Hmm. Efter att Disneyoterna sköt skutan i sank i femte filmen kanske den animerade är vad som krävs för att få serien på rätt köl igen.


Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 10-maj-2019 vid 23:05
Postad av freed freed skrev:

Skulle välja en datoranimerad variant, tycker de senaste filmerna har vart underbara, och 3d funkar verkligen nu.


Grattis på födelsedagen! Synd att du blev så kortvarig här på forumet.
Gudarna ska veta att vi behöver vettigt folk här.


Postad av: GuybrushU.Threepwood
Postningsdatum: 01-juni-2020 vid 23:00
Harrrgh!

Eftersom Disney slutat göra bra animerade filmer kunde ju "Pirates of the Caribbean The Animated Movie" vara precis det energipiller som zombie-studion behöver. 

Jag hade dock helst sett att de först gjorde sexan och sjuan i main-serien innan de gav sig på det här projektet, men det känns som att tiden blir allt mer knapp. 

Så om de tog det bästa från animationen i Tangled/Frozen/Moana/Zootopia och hittade en bättre karaktärsdesign så tror jag detta skullle vara en sådan fantastisk vinnare.Skriv ut sida | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk