Magic Movies Hemsida
  FAQ FAQ  Sök på forumet   Registrera Registrera  Logga in Logga in

Vilken uppföljare vill du se?

 Svara Svara Sida  <1 345
Författare
  Tråd Sök Tråd Sök  trådinställningar trådinställningar
Saga View Drop Down
Matte Artist
Matte Artist
Avatar

Medlem sedan: 07-maj-2005
var: Sverige
Status: Offline
Poäng: 693
inläggsval inläggsval   Citera Saga Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 26-februari-2009 vid 20:16
Postad av Proximus Proximus skrev:

Postad av Saga Saga skrev:

 
Men detta är nog den enda disney film de lyckats göra en värdig uppföljare till


Antagligen för att det inte är Disney som har gort den..
 
hehe jo jag vet ju de men ärsch lite disney är de ju i den eller...
Love will be your guide
Till toppen
KatpenFigaro View Drop Down
Nykomling
Nykomling
Avatar

Medlem sedan: 20-april-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 0
inläggsval inläggsval   Citera KatpenFigaro Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 20-april-2009 vid 12:11

Som så många har varit inne på tidigare är inte jag heller något jättestort fan av uppföljare till klassikerna. Även om jag är nyfiken på vad som skulle hända efter första filmen känns det bättre att inget veta. Oftast förstör man den där sago-känslan som byggs upp av originalfilmen och som avslutas med ett "och så levde de lyckliga i alla sina dagar"-slut.

Nu har jag visserligen sett några av uppföljarna sedan de släpptes på DVD och kan väl inte säga att jag har ändrat åsikt. Som några diskuterade inledningsvis i tråden kan jag hålla med om att Ringaren i Notre Dame II är den svagaste uppföljaren hittills. Det blir så tydligt att tvåan har haft lägre budget både när det gäller animationer och manus. Riktigt tråkigt tycker jag.

Av de bättre uppföljarna räknar jag Lejonkungen II och Tarzan 2, men det finns fortfarande ingen som slår originalfilmerna. Om jag nu var tvungen att nämna någon film som jag skulle vilja se en uppföljare till skulle det nog bli någon av de nyare filmerna som inte känns lika "klassisk" som de andra. Exempelvis Lilla Kycklingen som var rätt okej men vars handling blev lite för mycket för mig.
Till toppen
Riddler View Drop Down
Springschas
Springschas
Avatar

Medlem sedan: 31-oktober-2019
var: G.C
Status: Offline
Poäng: 33
inläggsval inläggsval   Citera Riddler Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 24-februari-2020 vid 22:00
Drömmen om att få se "Bambi III" bli verklighet lever ständigt vidare.
Till toppen
JonnaDISNEY View Drop Down
Storybordartist
Storybordartist
Avatar

Medlem sedan: 01-maj-2021
Status: Offline
Poäng: 61
inläggsval inläggsval   Citera JonnaDISNEY Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-maj-2022 vid 13:43
Vilddjuren 2 dom kunde hamna på sydpolen på väg tillbaka till newcyork och hitta ingången till agartha. Ryan blir kidnappad av en sekt pingviner som byggt en civilization med kvarlämnad nazi tecknologi och som dyrkar Nigel för att en docka från zoo tappades ner från ett flygplan med proviant till en expedetion som letade efter the lost world men istället släppte lös frostjätten Yggthorn som vi får veta mer om i Vilddjuren 3 när gånget återvänder till new yorl och upptäcker att en istid har drabbat staden.
Samson kommer offra sitt liv i slutstriden mot frostjätren och Ryan blir kung över staden med gnuerna från ettan som sin privata armé. Men han blir lockad till den onda sidan av en Nigel-docka som är besatt av Kazars ande.
Vildjuren fyra kommer handla om hur Benny leder motståndsrörelsen mot Ryans skräckväde och Bridgette kommer dö på ett mycket tragiskt sätt när hon tvingas välja mellan att rädda sig själv och kasta sig framför en energistråle Som Kazar skjuter mot frihetsgudinnan för att väcka den till liv.. Detta driver Benny till vansinne och när Larry säger nånting dumt så biter Benny av hans strupe och flår ormen. Av skinnet gör han en dräkt som kan motstå Kazars strålning och med hjälp av de kanadensiska gässen från ettan så invaderar han och Nigel Ryand tronrum i empire state building. I toppen av skyskrapan utäkmpas en episk duell. Benny mot Ryan/Kazar och Nigel gör upp en gång för alla mot Blag.
Det hela slutar med att Nigel blir spetsad på Blags horn men lyckas förblinda Blag som störtar genom en glasruta och ner i en skolbuss som exploderar och tar en stor del av stadsdelen med sig och dödar alla gnuerna som vaktat skrapan.
Benny sliter huset av Nigeldockan och Kazars vålnad visar sin rätta form. Men då dyker Larry upp i spökform och ringlar sig runt gnudemonen och det försvagar Ryan så mycket att Benny kan hugga honom med en kinesisk dolk han tidigare i filmen letade efter i ett mystiskt antikvariat i Brooklyn
Med tårar i ögonen ser Benny hur hans bäste väns son sjunker ihop på golvet framför sig
Samtidigt rivs ett hål upp i golvet och Bridgett i eldform och Nigel i vattentorn uppenbaras och hjälper rökormen att dra ned gnudjävulen i helvetet. Bridgettes spirit säger till Benny att hon alltid kommer älska honom innan hålet sluts
Filmen slutar med att Benny haltar fram till det trasiga fönstret från vilket Nigel och Blag föll och tittar ut över det brinnande infernot som är mew York
Slut...
Till toppen
 Svara Svara Sida  <1 345
  Dela med...   

Forum meny Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.
laddar stäng
 

Forumet
Senaste inläggen

 

Texter
senaste/uppd.

 
Besök oss även på facebook
 
Copyright © 2003-2022 Adrina Media || Disneyrelaterade bilder © Disney Enterprises, inc || Sidan använder cookies!
Adrina Media