Magic Movies Hemsida
  FAQ FAQ  Sök på forumet   Registrera Registrera  Logga in Logga in

The Last Jedi - Har Disney dödat Star Wars?

 Svara Svara
Författare
  Tråd Sök Tråd Sök  trådinställningar trådinställningar
Flynn Rider View Drop Down
Springschas
Springschas
Avatar

Medlem sedan: 10-april-2017
var: Corona
Status: Offline
Poäng: -398
inläggsval inläggsval   Citera Flynn Rider Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Tråd: The Last Jedi - Har Disney dödat Star Wars?
    Postad: 22-februari-2018 vid 20:03
För mig är svaret enkelt, ja. 

"Star Wars" är dött. "Episod VII" och framåt kommer aldrig vara officiell canon. Disney kommer förlora stora pengar på sitt svindyra köp av LucasFilm och "Star Wars". Efter den katastrofala episod VIII kommer det bara gå utför. Merchendisen säljer inte ett skit (kolla YT-kanalen WorldClassBullShitters för några riktigt underhållande videor om hur dött "Star Wars" är som varumärke),
en av de största marknaderna, Kina, släppte filmen som en het, radioaktiv feminist-potatis (och bara gudarna vet hur mycket pengar Disney brände på marknadsföring i Asien).
Om någon på allvar tror att Episod IX kommer gå lika bra som de två föregående stinkarna, är den personen rejält blåst.
Disney har spottat på fansen och precis som Marvel Comics, kommer de dyrt få ångra sig.

Solos solo-film (nyuck, nyuck, nyuck) lutar åt att bli en halvflopp, då INGEN gillade trailern. Och fortsätter idioterna pumpa ut en "Star Wars"-rulle om året så kommer till och med den mest inbitna nörden vara så mätt på eländet inom fem år att han kommer skrika efter en "Fast & Furious 12) eller "Transformers 9" bara för att få slippa ljussablar och klämkäcka Mary Sues.Lysande analys av de värsta problemen med Disney's "Star Wars"
Episod VII
https://www.youtube.com/watch?v=JwThhlhBZqk

Episod VIII
https://www.youtube.com/watch?v=6l9go9X1EbE&t=6s
Till toppen
OliviaBelle View Drop Down
Animationsassistent
Animationsassistent
Avatar

Medlem sedan: 05-januari-2017
Status: Offline
Poäng: 105
inläggsval inläggsval   Citera OliviaBelle Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 22-februari-2018 vid 20:33
Det är rätt slående när Jumanji: Welcome To The Jungle dominerade box-office under perioden december-januari över en Star Wars-film. Då jag inte håller med om att varumärken inte genererar pengarna inom biointäkter och merchandise (det gör dom än så länge) så har Lucasfilm (inte Disney) med Kathleen Kennedy vid rodret varit ute på tunn is med sina beslut sen dom gav uppdraget att helt själv, utan övrig input eller restriktioner, skriva manus och regissera till Rian Johnson. SOLO-filmen bådar inte gott.

Jag älskade The Force Awakens, trots sina brister. Jag nästintill avskyr The Last Jedi - dels för att den i sig själv är en pajig, dålig film men värst av allt att den inte lyckades hantera föregående kapitel och karaktärer och havererade allt som ledde fram till det.

Gillade inte Rogue One heller, dålig film på många sätt. Men den förstörde åtminstone inte sagans och ,vågar jag påstå, en av filmhistoriens nyckelkaraktärer: Luke Skywalker. Mark Hamill förtjänade SÅÅÅÅ mycket mer.

Det finns så mycket att säga om det The Last Jedi men det gör mig helt ärligt bara deppig. Och det har sagts kloka saker överallt så jag avstår. Fy. Fan.

Det tragiska med kritiken är att Kennedy & co kommer ta det som att man gnäller på diversiteten, feminismen ENBART när det, för mig och dom flesta, bara handlar om att de gjorde en usel Star Wars-film. Så dom kommer inte ta det till sig.
Till toppen
OliviaBelle View Drop Down
Animationsassistent
Animationsassistent
Avatar

Medlem sedan: 05-januari-2017
Status: Offline
Poäng: 105
inläggsval inläggsval   Citera OliviaBelle Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 22-februari-2018 vid 20:37
Angående Kina: Star Wars har aldrig varit ett framgångsrikt på den marknaden. Aldrig. Så det argumentet håller inte. (Du kanske blandar ihop med Japan?)
Till toppen
 Svara Svara
  Dela med...   

Forum meny Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.
laddar stäng
 

Forumet
Senaste inläggen

 

Texter
senaste/uppd.

 
Besök oss även på facebook
 
Copyright © 2003-2018 Adrina Media || Disneyrelaterade bilder © Disney Enterprises, inc || Sidan använder cookies!
Adrina Media