Magic Movies Hemsida
  FAQ FAQ  Sök på forumet   Registrera Registrera  Logga in Logga in

Tråd låstNy Toy story-kortfilm

 Svara Svara
Författare
  Tråd Sök Tråd Sök  trådinställningar trådinställningar
Adrina View Drop Down
Producent
Producent
Avatar
Administratör

Medlem sedan: 26-maj-2004
var: Uppsala
Status: Offline
Poäng: 1812
Direct Link To This Post Tråd: Ny Toy story-kortfilm
    Postad: 01-mars-2011 vid 19:21
I samband med att Bilar 2 går upp på bio i sommar kommer kortfilmen med Buzz, Woody och de andra favoriterna från Toy Story 3 att visas exklusivt för biobesökarna.

För att fira sina senaste Oscarsvinster, för Bästa animerade film, intar Buzz, Woody och de andra i Toy Story 3-gänget vita duken på nytt. I sommar syns de i Toy Story kortfilm - Semester på Hawaii, en 3D-animerad kortfilm regisserad av sjufaldigt Oscarsbelönade Gary Rydstrom. Filmen kommer att visas exklusivt i samband med Bilar 2 på biograferna i år med premiär den 5 augusti.

Toy Story kortfilm - Semester på Hawaii tar plats i den nya ägaren Bonnies sovrum. Buzz, Woody och de andra karaktärerna från Toy Story 3 skapar den ultimata Hawaiiresan för Barbie och Ken då Ken har planerat fel och missat chansen att åka till Hawaii på riktigt. Hela gänget skapar då en påhittad tillflykt som tar plats i Bonnies sovrum - mitt i vintern.

Gary Rydstrom är med sina 25 år på Pixar Animation Studios en veteran. Han bidrog till ljuddesignen i den banbrytande kortfilmen Luxo Jr och har sedan dess gjort allt ifrån kortfilmer till långfilmer som Toy Story, Hitta Nemo och Monsters Inc.

Toy Story 3 belönades med två Oscarsstatyetter på söndagens gala. En för Bästa animerade film och en för Bästa sång för låten We Belong Together skriven av Randy Newman. Pixar, som har fått 29 Oscars och sju Golden Globes genom åren, firar i år sitt 25-års jubileum.

Källa: The Walt Disney Company/Sverige
"What are you doing Michael Eisner? Listen, if you lose Miramax all you are going to have left IS basically a Muppet and a water slide’!"

- Robin Williams -
Till toppen
 Svara Svara
  Dela med...   

Forum meny Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.
laddar stäng
 

Forumet
Senaste inläggen

 

Texter
senaste/uppd.

 
Besök oss även på facebook
 
Copyright © 2003-2021 Adrina Media || Disneyrelaterade bilder © Disney Enterprises, inc || Sidan använder cookies!
Adrina Media