Magic Movies Hemsida
  FAQ FAQ  Sök på forumet   Registrera Registrera  Logga in Logga in

Läskigaste Disney-skurken genom tiderna

 Svara Svara Sida  123>
Författare
  Tråd Sök Tråd Sök  trådinställningar trådinställningar
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Tråd: Läskigaste Disney-skurken genom tiderna
    Postad: 26-augusti-2009 vid 16:13
Hej hopp! Nu tänker jag ta chansen att skapa en tråd för första gången. En intressant tanke har lurat hos mig ett bra tag nu och jag tänker dela med mig av den.
 
Disney har ju skapat en massa underbara filmer genom tiderna. Men de har även skapat en massa perfekta skurkar så att filmen blir en succé! Tongue 
 
Så nu är frågan: Vilken skurk tycker ni är den läskigaste Disney har haft?
 
Det finns inga rätt eller fel och vill man, så får man nämna den skurk man tycker inte är så läskig. Man får gärna nämna flera skurkar.Smile 
 
Jag kommer att nämna den skurk jag tycker har varit mest läskig under ett senare tillfälle.
 
Ha det så kul och lycka till! Big%20smile
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
Sockerpajen View Drop Down
Scenograf
Scenograf
Avatar

Medlem sedan: 15-september-2006
Status: Offline
Poäng: 758
inläggsval inläggsval   Citera Sockerpajen Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 26-augusti-2009 vid 20:54
Jag måste nog säga antingen den Hornkrönte (Taran och den magiska kitteln) bara för att han är riktigt jäkla obehaglig och påmminer om bland annat Sauron från LOTR-filmerna.
 
Ett annat val hade varit Frollo, läskig hela han. Inte mycket mer att säga än att det riktigt kryper i skinnet när jag ser honom...
 
Av någon anledning så tycker jag att McLeach (Bernard och Bianca i Australien) är en smula obehaglig han också. Dels beror det nog på hans äckliga trogna ödla, Joanna men också bara grejen att han fångar in en utrotad fågel och är redo att slänga ett barn till krokodilerna...
"Du har glömt mig och på så vis glömt dig. Titta in i ditt inre Simba, du är mer än vad du har blivit!"
Till toppen
Adrina View Drop Down
Producent
Producent
Avatar
Administratör

Medlem sedan: 26-maj-2004
var: Uppsala
Status: Offline
Poäng: 1812
inläggsval inläggsval   Citera Adrina Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 26-augusti-2009 vid 21:14
Jag tänkte också ett tag på den Hornkrönte, men det svenska namnet är så löjligt att det förstör illusionen för mycket. Dessutom tycker jag att han verkar lite för stel och anonym.

Förövrigt tycker jag det är svårt att utse den läskigaste skurken då de flesta skurkar har en viss komisk sida eller är bara elaka/väldigt elaka men sällan riktigt grymma. Så istället tänker jag nämna en de grymmaste och mest genomruttna skurk jag vet från en Disneyklassiker;

Denna skurk har så vitt jag vet inte ens ett känt namn. Den skurk jag tänker på är Kusken i Pinocchio som i närbild har ett läskigt, girigt och elakt flin. Att uttnyja barn, att festa dem med Glädjeön där de kan göra precis vad de vill och sedan förvandla dem till Åsnor. Pinocchio kanske inte är min favoritfilm, men Kusken är nog den läskigaste jag kan komma på.
"What are you doing Michael Eisner? Listen, if you lose Miramax all you are going to have left IS basically a Muppet and a water slide’!"

- Robin Williams -
Till toppen
stitch View Drop Down
Matte Artist
Matte Artist
Avatar

Medlem sedan: 30-augusti-2004
var: Sverige
Status: Offline
Poäng: 678
inläggsval inläggsval   Citera stitch Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 26-augusti-2009 vid 22:32
En som är riktigt läskig är ju Huvudlöse Ryttaren i Legenden om Sömniga Dalen.
 
Sedan tycker jag att Gaston i Skönheten och Odjuret är fruktansvärt läskig. Han är ju, som framgår i filmen, ett större odjur än vad Odjuret är.
 
Postad av Daniel Daniel skrev:

Jag tänkte också ett tag på den Hornkrönte, men det svenska namnet är så löjligt att det förstör illusionen för mycket. Dessutom tycker jag att han verkar lite för stel och anonym.
 
Jag har nog bara sett filmen möjligen en gång och minns knappt hur karaktären der ut. Vad heter den i originalversionen?
Till toppen
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 27-augusti-2009 vid 16:19
Hej hopp! Roligt att några har skrivit på tråden!Big%20smile
Som jag skrev, får man nämna hur många skurkar man vill. Man får göra en lista om man vill. Och tycker man att någon skurk är löjlig, stel, tråkig eller dylik, får man givetvis göra det. Smile
 
Jaja, jag ska lägga fram min 5-topplista.
 
Den som står högst upp på listan, är läskigast enligt mig. Om ni skulle undra.
 
1. Frollo: Min första filmskurk på bio!Wink Han är rent ut sagt obehaglig. Gubben har allt som kännetecknar en riktig skurk! Mörka kläder, hårda ögon, ett väldigt elakt utseende och kuslig röst, så man får gåshud. Han framstår som en väldigt dyster man, humorfri och inte ett dugg kärleksfull mot ett barn! Sedan är det rent vidrigt att han blir förälskad i en så ung flicka!AngryDead (Äckelgubbe! Titta på en kvinna i din ålder, dittCensoredPigExclamation) Han är dessutom falsk och jag tål inte såna människor! Japp, han är läskigast! Det är ingen typ jag vill möta i en mörk gränd en sen höstkväll!
 
2. Ursula: Huuuuu! Hon är galen!Shocked Och elak och inte ett dugg vacker! Ja, hon är också en obehaglig typ. Mer kan jag inte säga, tyvärr!
 
3. Scar: Han är ondskefull! Först dödar han sin egen bror och skrämmer iväg stackars Simba! (Cry) Sedan blir man bara så arg när han försöker knuffa ner Simba på slutet.
 
4. Guvernör Rathcliffe: Girigare typ får man ju leta efter!Censored karlslok! AngryFörstöra ett så fint landskap bara för att hitta guld. Sedan är han så otroligt lat!
 
5. Edgar: Han är faktiskt inte så läskig. Okej, han är girig och elak, men jag får inte gåshud precis. Han har en komisk sida och det är ju kul, men efter ett tag blir han nästan lite larvig, så man blir irriterad. Men han är ändå en skurk och det räknas.Approve (Och Aristocats är en bra film! Missförstå mig inte!Approve)


Ändrad av Tinsan-girl - 30-augusti-2009 vid 12:58
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
Emmaaa View Drop Down
Scenograf
Scenograf
Avatar

Medlem sedan: 03-november-2007
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 794
inläggsval inläggsval   Citera Emmaaa Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 27-augusti-2009 vid 18:24
Jag vet inte om jag ska tolka det som de skurkar jag tyckte var läskigast när jag var liten eller vad man tycker nu, men jag mixar lite

Har ingen speciell ordning på dem

Frollo Han är inte läskig läskig men läskig på ett annat vis, tycker att Tinsan-girl beskrev honom väldigt bra och håller med på den punkten: D


Malificent Tror jag att hon stavas, Häxan i Törnrosa. Hon är bara ond rakt igenom. Och galen. Spenderar 16 år på att leta efter ett barn hon vill döda för att hon inte blev bjuden på dopet eller vad det nu är det har i början. Rubbad och Eviiil! (hon blir ju drake också på köpet (!)


Ursula Skrämde mig inte så mycket när jag var liten, men när man blir äldre och börjar analysera filmer så inser man hur crazy bläckkvinnan är. Men jag tycker att hennes karaktär är rätt cool som skurk ändå... hon liksom bokstavligt drar in sina offer i sina tentakler och spelar såå falskt!

Och den där andra skurken från "Taran och den magiska kitteln" såg filmen under sommarlovet första gången och den där mannen eller vad det nu är är ju ond rakt igenom (han med)

Before a Young Lion became a King.

Before a Beauty Tamed a Beast.

Before Aladdin Unleashed a Genie.

There was A Little Mermaid. Who Dreamed of something more.
Till toppen
Eliaspbo View Drop Down
Foley Artist
Foley Artist
Avatar

Medlem sedan: 05-april-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 571
inläggsval inläggsval   Citera Eliaspbo Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 27-augusti-2009 vid 21:02
Åhnej, jag vet inte varför jag är rädd för alla elaka disney-karaktärer.
Till toppen
101dalmatiner View Drop Down
Nykomling
Nykomling
Avatar

Medlem sedan: 25-februari-2006
Status: Offline
Poäng: 51
inläggsval inläggsval   Citera 101dalmatiner Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 27-augusti-2009 vid 23:24
"Sedan är det rent vidrigt att han blir förälskad i en så ung flicka!AngryDead (Äckelgubbe! Titta på en kvinna i din ålder, dittCensoredPigExclamation)"
 
Säga vad man vill om Frollo, han har god smak.
Till toppen
Svenzon View Drop Down
Huvudanimatör
Huvudanimatör
Avatar

Medlem sedan: 27-maj-2004
Status: Offline
Poäng: 908
inläggsval inläggsval   Citera Svenzon Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-augusti-2009 vid 08:22
Haha, så kan man också se det.
 
Jag tycker också att Frollo är bland de läskigaste skurkarna. Även Rathcliffe (eller hur han nu stavas) är lite creepy. Båda två vill ju utrota en massa folk bara för att de är annorlunda. Sen har ju Rathcliffe mest ett girigt motiv medan Frollo bara är rent ut sagt ond. Och allt görs i religionens namn. Usch!
Vad är det med dig, har du aldrig sett en pandahäst?!
Till toppen
BosarX View Drop Down
Storybordartist
Storybordartist
Avatar

Medlem sedan: 10-januari-2007
Status: Offline
Poäng: 52
inläggsval inläggsval   Citera BosarX Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-augusti-2009 vid 09:23
Jag gillar onda fen i Törnrosa. Hon är liksom klassiskt Evil. Har inte något riktigt bra motiv heller, utan är bara kyligt ond. Dessutom har hon ett kusligt musiktema som följer med henne som en slängkappa genom hela filmen (I början på dopet, och i torntrapporna efter Auroras hemkomst t.ex.). Känns som hon verkligen har rutinen och fallenheten som krävs för att lyckas som ärkeskurk.
Till toppen
92juar View Drop Down
Clean-up Artist
Clean-up Artist
Avatar

Medlem sedan: 24-maj-2007
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 226
inläggsval inläggsval   Citera 92juar Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-augusti-2009 vid 15:01
När jag var liten var jag alltid rädd för Den Hornkrönte i Taran och den magiska kitteln, för han såg så läskig ut och det tycker jag än idag men nu blir jag i alla fall inte rädd för han
Ursula är också en ganska läskig skurk. Hennes röst på svenska är så bra. Hon var verkligen det där läskiga skrattet som en skurk ska ha

Den onda skurken i Mulan är också lite läskig men kommer inte på vad han heter... Hjälp mig vad heter han.. Jag har fått hjärnsläpp

Ändrad av 92juar - 28-augusti-2009 vid 15:03
Fjärtiska flytande två års studie på gymnasiet....
Till toppen
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-augusti-2009 vid 15:10
Postad av 92juar 92juar skrev:

Den onda skurken i Mulan är också lite läskig men kommer inte på vad han heter... Hjälp mig vad heter han.. Jag har fått hjärnsläpp
 
 
Upp med hakan min vän!Smile Jag ska hjälpa dig! Var och kollade på wikipedia för att vara helt säker. Wink
 
Ledarhunnen i Mulan heter Shan-Yu. Jag kan hålla med om att han är rätt läskig. Tongue 
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
92juar View Drop Down
Clean-up Artist
Clean-up Artist
Avatar

Medlem sedan: 24-maj-2007
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 226
inläggsval inläggsval   Citera 92juar Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-augusti-2009 vid 15:21
Ja visst är han. Man behöver bara kolla på han så blir man nästan rädd.
Fjärtiska flytande två års studie på gymnasiet....
Till toppen
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-augusti-2009 vid 18:37
Postad av 92juar 92juar skrev:

Ja visst är han. Man behöver bara kolla på han så blir man nästan rädd.
 
Jo det är så sant som det är sagt. Men jag håller fast vid min lista.Wink
 
 
Ja, jag är så otroligt tankspridd och glömsk att jag nästan kan gråta! Disneys uppföjare brukar (för det mesta) ha en skurk, som faktiskt blir ganska lyckad.
 
Skulle ni vilja nämna en skurk från uppföljarna, får ni självklart göra det! Jag fattar inte hur jag kunde glömma att nämna det!Wacko
 
Jaja, som sagt, skurkarna från uppföljarna räknas också, så skriv gärna ner dem också om ni vill.
 
Jag tycker att Zira från Lejonkungen II-Simbas skatt är ett rätt obehagligt lejon! Hon är elak och har en skrämmande röst (vilket är bra!Tongue). Hon är dessutom lömsk, hämndlysten, agresseiv och helt enkelt galen så det inte är klokt! Japp, hon är den mest läskiga skurk bland Disneys uppföljare.
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
LiciaQ View Drop Down
Nykomling
Nykomling
Avatar

Medlem sedan: 30-maj-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 0
inläggsval inläggsval   Citera LiciaQ Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-augusti-2009 vid 18:55
Jag har alltid varit sjukt rädd för drottningen i snövit både när hon e sig själv men speciellt när hon har förvandlats till den äckliga häxan, jag drömde mardrömmar att hon kidnappade mig o min bror när jag var liten:P

Tycker oxå att både McLeach och Frollo är ganska läskiga också.
Till toppen
Eliaspbo View Drop Down
Foley Artist
Foley Artist
Avatar

Medlem sedan: 05-april-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 571
inläggsval inläggsval   Citera Eliaspbo Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-augusti-2009 vid 21:34
Vad ekxsakt är det du pratar om, vem är McLeach och Frollo.
Till toppen
Hades View Drop Down
Huvudanimatör
Huvudanimatör
Avatar
Proximus' Padawan

Medlem sedan: 14-maj-2005
Status: Offline
Poäng: 920
inläggsval inläggsval   Citera Hades Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 28-augusti-2009 vid 22:56

För min del är Frollo klart läskigast. Han är realistisk, helt humorbefriad, kall och jävlig. Han förföljer, torterar och mördar folk filmen igenom, samt förstör sin fostersons liv. Kul kille liksom. Ruskigt obehaglig skurk, den ondaste av de onda.

I övrigt är jag ett stort fan av bla Gaston och Hades (surpsrise!) men jag tycker ingen av dem tillhör de läskigaste. Jag gillar dessa herrar av helt andra anledningar, men båda tillhör mina absoluta favoriter. Framför allt Gaston. Den Hornkrönte, som tagits upp tidigare, tycker jag dock är ganska mesig trots läbbigt utseende.
 
I övrigt är ju även Scar en rätt otrevlig typ och med tanke på vad han egentligen sysslar med är han ju också rätt läskig. Vinner en jordskredsseger gör dock Frollo, som sagt. Just Ringaren i Notre Dame är den enda Disneyfilm jag blivit "rädd" för och även om jag inte var rädd för Frollo direkt hade han säkert ett finger med i spelet.
Till toppen
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 29-augusti-2009 vid 19:46
Postad av Eliaspbo Eliaspbo skrev:

Vad ekxsakt är det du pratar om, vem är McLeach och Frollo.
 
 
McLeach är med i Bernard och Bianca i Australien. Han är ondskefull tjuvskytt som försöker fånga en jättelik örn för att kunna tjäna pengar. Han håller Joey/Cody fången så att han kan avslöja var den stora örnen håller till.
 
Frollo är med i Disneys tecknade version av Ringaren i Notre Dame. Han är en mycket ond man, som tar hand om den stackars Quasimodo, efter att ha orsakat mammans (och även pappans) död. Cry
 
Hoppas det var till någon hjälp.Smile
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
Jake View Drop Down
Scenograf
Scenograf
Avatar

Medlem sedan: 10-januari-2006
Status: Offline
Poäng: 736
inläggsval inläggsval   Citera Jake Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 30-augusti-2009 vid 01:40
Yzma alla gånger! Citerar lite grovt Kuzco; "Det levande beviset på att dinosaurier verkligen existerat."
Don’t worry about a thing,

’cause every little thing gonna be all right.


Till toppen
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 30-augusti-2009 vid 13:09
Postad av LiciaQ LiciaQ skrev:

Jag har alltid varit sjukt rädd för drottningen i snövit både när hon e sig själv men speciellt när hon har förvandlats till den äckliga häxan, jag drömde mardrömmar att hon kidnappade mig o min bror när jag var liten:P

Tycker oxå att både McLeach och Frollo är ganska läskiga också.
 
 
Jag håller med dig om att häxan från Snövit är obehaglig! När jag var liten (tre-fyra år kanske) började jag nästan gråta när hon dök upp. Jaja, jag var väl bara fånig!Embarrassed Men hon är otäck så det bara sjunger om det.
 
Att du tycker att Frollo är kuslig, har jag full förståelse för. Det hänger nog på hans röst tror jag. Den har en mörk och skrämmande klang, vilket gör honom ännu obehagligare. (När man dessutom vet vad hans motiv är, blir det nästan äckligt!Dead)
 
McLeach har jag inte tänkt så mycket på om jag ska vara ärlig, men nu när du säger det, så är han en ganska grym typ! En stekpanna eller brödkavel i huvudet, och han hade inte varit så kaxig! (Hehe!Evil%20Smile)
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
disney_erika View Drop Down
Animatör
Animatör
Avatar

Medlem sedan: 23-december-2007
Status: Offline
Poäng: 390
inläggsval inläggsval   Citera disney_erika Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 30-augusti-2009 vid 14:49
4.Rottigan. Han är bara hemsk. En skurk som bara vill ha mackt. Han fick mig minsan att få mardrömmar när jag var litten.
 
3. Drottningen i Snövit. Vad hon gör bara för att få höra att hon är vakrast, de är ju sjukt! Var liv rädd för henne när jag var litten. Hon är verkligen obehaglig.
 
2. Sykes. Han kiddnapar barn bara för pengar. Han käns så elak. När jag var litten förstod jag inte hur ond han var.
 
1.  Frollo han är så elak mot Qausimodo. Han är verkligen disneys mest hemskaste skurk.
Right before your eyes and beyond your wildest dreams
Till toppen
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 08-september-2009 vid 17:21
Jag glömde bort att jag hade en till disneyskurk som jag tycker är oerhört elak, så det bara sjunger om det. Hur kan jag vara så glömsk?!WackoGeek 
 
Jaja, här kommer denna elaking!
 
Styvmodern från Askungen ( eller ska vi kanske kalla henne Lady Tremaine som hon heter i USA?Wink) Ja, i alla fall så är hon den mest elaka bland Disneys kvinnliga skurkar jag har sett (Styvsystrarna verkar så irriterande så jag räknar inte med dem.)! Såg Askungen på Youtube idag, och styvmodern är ju hemsk! Behandla en flicka så illa bara för att det inte är hennes egen dotter!Shocked Styvmodern ser verkligen elak ut! Huuu!
 
Har ni förresten tänkt på en sak? Hon är egentligen ganska lik Frollo på något konstigt vis! Jag är kanske ute och cyklar, men jag tycker de är rätt lika. Om man tittar riktigt noga, så har de samma elaka ögon. Och nästan samma näsa! Ja, jag kan som sagt var ha fel.
 
Om inget annat, så är de riktiga otäckingar båda två.


Ändrad av Tinsan-girl - 08-september-2009 vid 18:07
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
RWB bokmal View Drop Down
Animationsassistent
Animationsassistent
Avatar

Medlem sedan: 28-oktober-2006
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 140
inläggsval inläggsval   Citera RWB bokmal Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 11-september-2009 vid 02:24
Postad av Tinsan-girl Tinsan-girl skrev:
Sedan är det rent vidrigt att han blir förälskad i en så ung flicka!AngryDead (Äckelgubbe! Titta på en kvinna i din ålder, dittCensoredPigExclamation


Meh, han ser precis lika gammal ut när han hittar Quasimodo(minst 16 år tidigare). Jag antar att han helt enkelt har sett gammal ut hela livet. Baserar vi det på boken så är han 20 år där, och 36 år senare. Gammal kanske, men 20 år(Esmeralda är 16), är en normal, om än ovanlig ålderskillnad i gifta par. :P


Men Frollo är klart läskigast. Han är skrämmande realistisk, manisk, och tror dessutom sig själv göra det rätta i slutet(värt att nämna är att han visste att hans lusta för Esmeralda var fel, vilket är hela innebörden i sången "Som Eldar"), när hans ska dräpa Quasimodo och Esmeralda.

Det finns inte en disneyskurk som matchar Frollos slutscen, heller.

"~ondskefullt skratt~Och han besegrar de onda och störtar dem i elden!"
Med ett galet leende, och en belysning som får honom att likna jokern i Batman när han är som mest skrämmande.

Bättre på engelska, men ändå. Bibelcitatet är perfekt använt för ironin.

Bara en liten bit fakta: Ärkediakonen(Achdeacon/"Den gamle prästen") i början av filmen är mer lik bok-Frollo i personlighet(och har samma jobb som bok-Frollo). Men han blir galen i boken också.

Quasimodos namn i boken kommer från en högtid(den högtiden ägde rum samma dygn som Frollo hittar honom).
Därnäst kommer Sykes för hans rena skrupellöshet. Han drar sig inte för någonting.

Får man inkludera de från serietidningar också, så tillkommer de mörkare versionerna av Spökplumpen.

Och Fenimore Cook. Killen är lika skrupelfri som Sykes(serien har en faktasida som beskriver has skrupler som "Skrupler?!"), och tänker på större saker.

Han är en miljardär vill åt Maoriernas mark. Så han backar en talare som är särskilt karismatisk med pengar(utan att informera henne om sitt verkliga mål). Till slut så ser hon till att hon tillsamans med maorierna beger sig mot en sportstadio i en zeppelinare fylld med sprängämnen- hon tror hon ska dit och tala, men Cook har anordnat så att skeppet ska sprängas strax innan hennes tal, så att alla tror att explosionen, som enkelt skulle döda över 50000 var orsakad av maorierna. På så sätt mister Maorierna rätten till sin mark(de skulle bli klassade som kriminella), och han köper upp den och tjänar multum på fyndigheterna där.

Hans plan går visserligen i stöpet, men han får aldrig sina egna händer smutsiga, och hans advokater ser till att går utan straff.   

Monster räcker inte för att beskriva honom.

Fenimore:


Kanske inte ser så läskig ut, men hans personlighet gör det.

Ändrad av RWB bokmal - 13-september-2009 vid 01:16
"She's her own biggest biggest fan, Pepper Ann!"
Till toppen
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 26-september-2009 vid 08:17
Hmmm...märker att jag inte har kollat min lilla tråd så noga. Tongue
 
RWB bokmal, du har rätt angående Frollo. Smile Har som aldrig tänkt helt på innebörden att han tycker det verkar fel. (Jag har bara uppfattat att han vill ha Esmeralda över allt annat på hela jorden, speciellt som han bestämmer sig för att låta Paris stå i ljusan lågor för att hitta henne! Galnare typ får man ju leta efter! Tongue)
 
Men om du tänker på scenen då de är i kyrkan och han sticker näsan i hennes hår: Det ser väl ändå inte så trevligt ut! Då ser man ju att han...ja, du/ni andra vet! Jag blev nästan illamående när jag såg det (efter att jag förstod att domaren drev av besatthet)!
 
Skurkar från serietidningar är välkomna så länge de kretsar kring Disney. Wink
 
Fenimore Cook ser ju urläskig ut!Shocked Jag blir ju nästan rädd! Vilken Disney-serie kommer han ifrån?


Ändrad av Tinsan-girl - 26-september-2009 vid 08:18
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
Art_of_Minnie View Drop Down
Scenograf
Scenograf
Avatar
fd. mimmi pigg

Medlem sedan: 29-juni-2007
Status: Offline
Poäng: 725
inläggsval inläggsval   Citera Art_of_Minnie Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 26-september-2009 vid 09:00
Jag var livrädd för Den Hornkröte som barn, men på senare dagar tycker man han mest är fjantigLOL...men läbbigt utseende har han verkligen.
 
Sykes skrämmer mej lika mycket nu som när jag var liten. Kidnappar barn, pressar folk på pengar...Dagens skurk helt enkelt! han är riktigt obehaglig.
 
Kusken, den äcklige skurken med flinet från Pinocchio. Han lurar barn, han är (enligt mej) pervo, äcklig och har ett vidrigt flin! brrrrr, gåshud.
 
Frollo, Galen, obehaglig och snuskgubbe! han är fan besatt av en kvinna som knappast kan vara mer än hälften av hans ålder! dessutom känns han väldigt verklig, och skrämmer mej därför mer.
 
Hades och Ursula är skurkar jag tycker har lite skön stil, komiska och intressanta karaktärer! diggar dom skarpt!
 
File:Coachman.jpg


Ändrad av Art_of_Minnie - 26-september-2009 vid 09:02
Alan, I´m not thrilled about having one small rodent in my house, Why would I drive 50 miles to see their Kingdom?
- Charlie Sheen,Two and a half men,Season 3.

Till toppen
RWB bokmal View Drop Down
Animationsassistent
Animationsassistent
Avatar

Medlem sedan: 28-oktober-2006
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 140
inläggsval inläggsval   Citera RWB bokmal Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 27-september-2009 vid 11:35
Fenimore Cook är en Stålkalle-skurk(från den italienska serien, mörkare än de typiska).

Han är inte farligast, men han är bland de otrevligaste.


Trauma är inte allför trevlig heller. Han skapar mardrömmar bara genom att vara i närheten av dig, och han är stark nog att slänga omkring lastbilar utan problem. Besegrade ett helt rymdskepp fullt av kejserliga soldater ensam(och vi snackar soldater från en civilisation långt mer militärt utvecklad än vår).

Ändrad av RWB bokmal - 27-september-2009 vid 12:43
"She's her own biggest biggest fan, Pepper Ann!"
Till toppen
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 02-oktober-2009 vid 23:43
Shocked Kusken som Art of Minnie har lagt upp en bild av, ser ju verkligen läskig ut! Var länge sen jag såg Pinnochio (Ursäkta stavningen!Embarrassed), så jag minns inte allt. Men läskig är han så det förslår!Shocked
 
Kom på en till skurk, som jag blir lite skräckslagen för.
 
Madam Medusa från första Bernard och Bianca är superond, kidnappa en liten flicka, bara för att få tag i en diamant. Sedan lurar hon sin kumpan. Giriga och falska kvinna! Jag avskyr såna typer som pesten (påminner starkt om Frollo!)!Angry
 
Såg filmen nyligt på Youtube, när hon pratar med mjuk, falsk röst till Penny och sedan säger att ingen vill adoptera henne! Jag blir så arg!AngryCry
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
101dalmatiner View Drop Down
Nykomling
Nykomling
Avatar

Medlem sedan: 25-februari-2006
Status: Offline
Poäng: 51
inläggsval inläggsval   Citera 101dalmatiner Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 08-oktober-2009 vid 16:24
Tinsan, du borde nog inte ta dessa filmer på SÅ stort allvar. Kan inte vara nyttigt i längden.
Till toppen
Jake View Drop Down
Scenograf
Scenograf
Avatar

Medlem sedan: 10-januari-2006
Status: Offline
Poäng: 736
inläggsval inläggsval   Citera Jake Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 08-oktober-2009 vid 17:51
Postad av 101dalmatiner 101dalmatiner skrev:

Tinsan, du borde nog inte ta dessa filmer på SÅ stort allvar. Kan inte vara nyttigt i längden.


Nä, vi vet ju hur det gick för Captain_Sparrow efter att ha sett för mycket POTC :D
Don’t worry about a thing,

’cause every little thing gonna be all right.


Till toppen
Tinsan-girl View Drop Down
Producent
Producent
Avatar

Medlem sedan: 10-augusti-2009
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 270
inläggsval inläggsval   Citera Tinsan-girl Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 09-oktober-2009 vid 12:15
Hoppsan. Jag överreagerade visst litegrann!Embarrassed
 
Nåja, folk kan ju förändras och så kan jag.Wink Så jag ska lugna mig.
 
Ursäkta om jag brusade upp mig.
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.
Till toppen
 Svara Svara Sida  123>
  Dela med...   

Forum meny Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.
laddar stäng
 

Forumet
Senaste inläggen

 

Texter
senaste/uppd.

 
Besök oss även på facebook
 
Copyright © 2003-2020 Adrina Media || Disneyrelaterade bilder © Disney Enterprises, inc || Sidan använder cookies!
Adrina Media